visokotemperaturna  Toplotna črpalka

Toplotne črpalke zrak voda in talne vsebujejo velike količine energije, in se neprestano obnavljajo. Toplotna črpalka odvzema toploto ki je prisotna v naravnem okolju in ga shrani za ogrevanje pozimi ali hlajenje poletnih vročih dni.

 

Neverjetni naložba

Predstavljamo naložbo, se plačuje sama, hitro zahvaljujoča in z privlačno ceno ter visoko zmogljivostjo. Za 1 kWh porabljene električne energije, toplotna črpalka proizvaja do 4,6 kWh toplote.

Prosti tem opomogla za 3,2 kWh. Poleg tega se moč pretvornika sistema prilagaja vašim potrebam, kar pomeni prihranek 30% v primerjavi s tradicionalnim toplotno črpalko.

visokotemperaturne toplotne crpalke

Enostaven za namestitev

 

Hitachi (načelo zrak / voda) je, da zajame energijo zunanjega zraka s toplotno črpalko. Enostavna rešitev za izvedbo, ker potrebuje prispevne površine. Ogrevanje hidravlični tokokrog, ki napaja talno gretje hladilni radiatorji ali fan coil ročaji.

 

Ohranjanje narave

Izbira ogrevanja z učinkovito toplotno črpalko, je potrebno izbrati da je čista in naravi prijazna vir energije. Toplotna črpalka ne uporablja fosilno gorivo,  in ne CO2 se ne odvaja v atmosfero. Z implementacijo tovrstne toplotne črpalke se zmanjša vpliv na svetovno okolje in narava je ohranjena.

 

Na voljo hibridni model

Visokotemperaturna Toplotna črpalka Hitachi,je uporabljena v primeru, ko so tudi zunanje temperature visoko pod lediščom do -20°C.  Doseže pa temperature od 28°C pa tudi do 80°C. Z to toplotno črpalko smo varni tudi v najhladnejših dneh v Sloveniji.